Over ons

Pepeloentje is een gezellig, knus en vertrouwd kinderdagverblijf in Groessen. Op onze locatie beschikken wij over 3 groepen:


De Kleine Beer: hierin worden maximaal 13 kinderen in de leeftijd van 0 tot ± 1,5 jaar per dag ontvangen;

De Grote Beer: hierin worden maximaal 16 kinderen in de leeftijd van ± 1,5 tot ± 3 jaar per dag ontvangen; 

De Reuze Beer: hierin worden maximaal 10 kinderen in de leeftijd van ± 3 tot 4 jaar per dag ontvangen.
* afhankelijk van de ontwikkeling per kind. 

Kinderopvang in het buitengebied
Pepeloentje biedt de mogelijkheid om kinderen op te vangen in het buitengebied, gecombineerd met een dierenweide, veel groen en een natuurlijke omgeving, de meerwaarde van een kinderdagverblijf in het buitengebied zit in het feit dat een kind hier rust, ruimte en natuur kan ervaren. Buiten leven doet kinderen goed. Door de kleinschaligheid wordt zoveel mogelijk een warme, gezellige en huiselijke sfeer gecreëerd en zijn we in staat meer persoonlijke aandacht te geven aan kind en ouder.

Onze visie op goede kinderopvang is dat we respect voor het kind als uitgangspunt hanteren. Kijken en luisteren is daarom van essentieel belang. Ieder kind moet bij ons kunnen rekenen op veiligheid, vertrouwen en geborgenheid. Kinderdagverblijf Pepeloentje biedt kleinschalige kinderopvang met een groots resultaat. Het kinderdagverblijf is erkend, heeft een gemeentelijke registratie en voldoet aan alle eisen.

Het Registratienummer Landelijk Register is: 589705210.

130106 Logo Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang JPEG