Inschrijven

Kinderen die voor het eerst naar een kinderdagverblijf komen, verdienen een warm welkom. Het is natuurlijk best een beetje spannend en daar helpen we u en uw kindje graag bij. Om ons goed voor te bereiden hanteren we een richtlijn voor de eerste opvangdag.

U kunt uw kindje inschrijven door middel van een inschrijfformulier. De eenmalige inschrijfkosten bedragen hiervoor € 30,- (bij eerste kindje), daarna krijgt u binnen 2 weken een schriftelijke bevestiging van uw inschrijving. Indien u zich aanmeldt voor dagen waarop er plaats is, houden wij deze dagen voor u vrij.

Kennismakingsgesprek en wenochtend
Wanneer er plaats is voor uw kind bij Pepeloentje, vindt er eerst een kennismakingsgesprek en een wen-ochtend plaats. Hierin krijgt u een globale indruk van hoe er gewerkt wordt in de groep en hoe een dagdeling eruit ziet. Tevens krijgt u een rondleiding door ons verblijf. Vervolgens noteren wij belangrijke gegevens van uw kind en wordt het eet- en slaappatroon besproken. Op deze manier kunnen we alles goed afstemmen met thuis. De aanmelding is dan bindend. Op dagen waarop nog geen plaats is, komt u op de wachtlijst te staan. De aanmelding is dan niet bindend. Maar zodra er plaats is, nemen wij direct contact met u op. U beslist dan alsnog of u van deze plaats gebruik wilt maken.

Inschrijven?
Wilt u uw zoon of dochter direct inschrijven bij Kinderdagverblijf Pepeloentje? Dat kan! Klik hieronder op ‘Inschrijfformulier Pepeloentje’ en u komt uit bij het juiste inschrijfformulier.
U kunt het ingevulde formulier mailen naar: kinderdagverblijf@pepeloentje.nl of sturen/afgeven bij Kinderdagverblijf Pepeloentje, Dorpstraat 54c, 6923 AH Groessen.

Inschrijfformulier Pepeloentje

Annuleren
Wil je aanstaande opvang annuleren? Op basis van de maand waarin de dag dat de wijziging bij ons is doorgegeven gelden onderstaande voorwaarden voor de annulering van jouw overeenkomst.

Voorwaarden
Pepeloentje zal bij annulering kosten in rekening brengen. De hoogte hiervan wordt bepaald aan de hand van de periode tussen de startmaand van de opvang en de maand waarop wij de annulering hebben ontvangen en van het verschuldigde maandbedrag. Daarbij geldt het volgende:

  1. Annuleren vanaf 2 maanden voor aanvangsmaand: annuleringskosten, zijnde het bedrag van de contractueel overeengekomen kosten van één reguliere maand kinderopvang.
  2. Annuleren tot 8 maanden voor aanvangsmaand: € 80,- annuleringskosten.
  3. Annuleren eerder dan 8 maanden voor aanvangsmaand: geen annuleringskosten.