Inschrijfformulier

Kinderen die voor het eerst naar een kinderdagverblijf komen, verdienen een warm welkom. Het is natuurlijk best een beetje spannend en daar helpen we u en uw kindje graag bij. Om ons goed voor te bereiden hanteren we een richtlijn voor de eerste opvangdag.

U kunt uw kindje inschrijven door middel van een inschrijfformulier. De eenmalige inschrijfkosten bedragen hiervoor € 25,- (bij eerste kindje), daarna krijgt u binnen 2 weken een schriftelijke bevestiging van uw inschrijving. Uw kind kan geplaatst worden voor minimaal 2 dagdelen per week, dit om het kind goed te laten wennen aan de nieuwe omgeving. Indien u wilt komen kijken, bent u, na het maken van een afspraak, uiteraard van harte welkom. Indien u zich aanmeldt voor dagen, waarop er plaats is, houden wij deze dagen voor u vrij.
Wanneer er plaats is voor uw kind bij Pepeloentje, vindt er eerst een kennismakingsgesprek en een wen-ochtend plaats. Hierin krijgt u een globale indruk van hoe er gewerkt wordt in de groep en hoe een dagdeling eruit ziet. Tevens krijgt u een rondleiding door ons verblijf. Vervolgens noteren wij belangrijke gegevens van uw kind en wordt het eet- en slaappatroon besproken. Op deze manier kunnen we alles goed afstemmen met thuis. De aanmelding is dan bindend. Op dagen waarop nog geen plaats is, komt u op de wachtlijst te staan. De aanmelding is dan niet bindend. Maar zodra er plaats is, nemen wij direct contact met u op. U beslist dan alsnog of u van deze plaats gebruik wilt maken.

Wilt u uw zoon of dochter direct inschrijven bij Kinderdagverblijf Pepeloentje? Dat kan! Klik hieronder op ‘Inschrijfformulier Pepeloentje’ en u komt uit bij het juiste inschrijfformulier.
U kunt het ingevulde formulier mailen naar: kinderdagverblijf@pepeloentje.nl of sturen/afgeven bij Kinderdagverblijf Pepeloentje, Dorpstraat 54c, 6923 AH Groessen.

Inschrijfformulier Pepeloentje